Adventure on Horseback - Horse Riding Holidays (Vacations)
HORSE HOLIDAY FARM

Ferier till häst
Äventyr till häst: Aktivitetsferier med ridning
Ridtur längs havet - Spårridtur utan guide: Donegalspår och Sligospår
Ridlektioner för nybörjare över 30
Engelska språklektioner och ridning
Engelskundervisning för vuxna
Rideferier Irland

Opening Dates for 2018 Season: 03 May – 17 October 2018
(High Season 14 July – 25 August 2018)

(Closed 05 July – 12 July 2018)


Ridtur längs havet
Från hästferiegården kan du rida till vänster och till höger utmed miltals med sandstränder.
Du får tillfälle att rida längs de vackra sandstränderna och de små spåren inåt landet. Hästen är din under hela din ferie, så du kan rida hur du vill varje dag.
Om du rider ensam eller i grupp, kommer det att bli en oförglömlig ferie med massor med äventyr, nöje och avkoppling.

Riding by the Sea

Donegal-spåret - icke guidad spårridning - äventyr till häst
Smaragdön - de färggranna regnbågarnas land. I Irlands nordvästra hörn: Donegal, det vildaste och mest romantiska av alla irländska grevskap. Dess bistra melankoli är oförglömlig! Med utgång från hästferiegården har ryttarna möjlighet att upptäcka den här regionen och all dess skönhet.
Se på mönstret i de gråa stenmurarna runt gröna hagar, rid förbi mörkt blå sjöar, genom sumpiga bergstrakter och dalgångar och över chokladbruna kärr. Rid längs den oländiga kusten, klippiga stup och på mil efter mil med sandstränder som sträcker sig bort mot horisonten. Oförgömlig höjdpunkt: den svindlande galoppen över vit sand. Våra spår för dig över låga berg, genom avlägsna bergstrakter och över vidsträckta myrmarker. De är spännande och avkopplande i alla väder, i regn, blåst eller solsken. Vad som helst kan inträffa - det irländska vädret bjuder ständigt på överraskningar.
Kontakt med lokalbefolkningen på Irland är lätt: människorna är öppna och mycket vänliga. Irländarna älskar hästar och tycker om att höra på när besökare berättar sina historier för dem. Du kommer att njuta av deras gästfrihet.

Donegal Trails

Meeting point for singles riders
We are offering wonderful self lead trails but it is not advisable to go alone, we prefer it if you are a minimum of 2 people, however, if a Trail is really what you would like to do we are offering you, with our help, the possibility to find a suitable companion whom you could get to know before you travel.

Riders Meeting Page

Engelsk språkundervisning och ridning
Ridning och engelsk språkundervisning: Din "egen" häst och engelsklektioner - lär dig engelska under ferien: för ungdomar i 12-års åldern och vuxna.
Irländsk familjesemester hos familjen McElhill på Ardmourne House: Joe, Helena, Jackie och John tar hand om dig - dygnet runt. Joe ser till att du matar och ryktar din häst varje morgon.
Efter Helenas utsökta irländska frukost kör Joe dig till språkskolan i affärscentret i Castleberg, där kvalificerade lärare undervisar i engelska i cirka två timmar.
Du blir inte ensam – men grupperna är mycket små.
Vi ser till att de studerande får precis den sortens undervisning som de behöver alltefter kunskapsnivå. När allt arbete så klarats av, börjar äntligen det roliga: din häst väntar på dig.

English Language Tuition and Horseriding

Rideundervisning for begyndere over 30 Ridning er en sund fritidsfornøjelse, man aldrig bliver for gammel Ridlektioner för nybörjare över 30 års ålder
Ridning är ett hälsosamt tidsfördriv som man aldrig blir för gammal att lära sig. T.o.m. den äldre ryttarnovisen känner sig snart obesvärad och förnöjd med känslan av att själv ha åstadkommit något och den tillfredsställelse man får av att sköta om en häst och rida på den. Man blir aldrig för gammal för att lära sig något nytt... Vi kan erbjuda dig två veckors intensiv träning för att lära dig rida till häst - mycket privat - mycket lugnt - i den irländska landsorten. Lektionerna sker vanligtvis privat, d.v.s. en och en, och i små grupper (högst 4 personer).
Vi har hästar som passar duglighetsgraden hos alla ryttare. Vid ankomsten matchar vi häst och ryttare. De är belevade och erfarna djur och mycket säkra på foten. Du får dig tilldelad en häst som är lugn och säker i alla avseenden. En av våra professionella ridinstruktörer är ständigt med dig under vistelsen.

Horseback Riding Lessons

Engelskundervisning för vuxna
Irlands vänliga människor och enastående kulturarv erbjuder den perfekta bakgrunden för engelskstudier.
Du kan utforska det vackra irländska landskapet och kombinera det med språkundervisning i engelska.
Rum och helpension på Ardmourne House, familjen McElhills lugna lantresidens utanför Castleberg i grevskapet Tyrone, där det finns sovrum med bad/dusch i svit, vardagsrum för gäster, matsal och spelrum.
Vår språkskola motsvarar behoven för Cambridge Level I i engelsk konversation/språkbehärskning och affärsengelska. Våra erfarna, kompetenta lärare har undervisat i engelska som främmande språk i många år.
De har kvalifikationer i internationella studier, kommunikationsstudier och har certifikat som utbildade TEFL-lärare (TEFL = Teaching English as a Foreign Language, d.v.s. undervisning i engelska som främmande språk).
Tre timmars intensiv undervisning på förmiddagen.
En timmes rast för lätt lunch. Efter lunch en timmes enskild undervisning - en studerande, en lärare. Återfärd till Ardmourne House.
Nu är det dags för lite avkoppling, kanske en promenad, cykeltur eller ridtur utefter skogsstigarna eller de fridfulla lantliga stigarna.

English Tuition for Adults

Tilman and Colette Anhold
Horse Holiday Farm Ltd.
Grange
County Sligo
Ireland

Telephone : (071) 9166152
Fax : (071) 9166400

From Europe and the UK:
Telephone : 00 353 71 9166152
Fax : 00 353 71 9166400

From the USA:
Telephone : 011 353 71 9166152
Fax : 011 353 71 9166400

Email : info@horseholidays.ie


Privacy Statement Cookie Policy
Internet Service: www.cara-marketing.de