Adventure on Horseback - Horse Riding Holidays (Vacations)
HORSE HOLIDAY FARM

EVENTYRLIGE RIDEOPPLEVELSER
Aktivitetsferie på hesteryggen - Rideferier
Rideferie ved havet
Ri fra vertshus til vertshus uten guide: Donegal Trail og Sligo Trail
Rideopplæring for nybegynnere over 30
Engelskundervisning og Ridning
Engelskundervisning for Voksne
• Loma hevosen selässä


Opening Dates for 2019 Season:
02 May - 17 October 2019 (High Season 13 July – 24 August 2019)
Closed 04 July – 11 July 2019
Our arrival days are: Thursday or Saturday (10:00 a.m.)


RIDEFERIE VED HAVET
Fra Horse Holiday Farm er veien kort til strendene, som strekker seg kilometervis I begge retninger. Her kan du ri så mye du vil! Du kan også legge turen over spennende klitter, og vandre langs stier og veier I nærområdet. Ved ankomst til Horse Holiday Farm får du tildelt din egen hest, som du kan ri så mye du vil under oppholdet. Enten du kommer til oss alene eller sammen med andre, er vi sikker på at du får noen frydefulle dager som gjest ved Horse Holiday Farm.

Riding by the Sea

DONEGAL TRAIL - RI FRA VERTSHUS TIL VERTSHUS UTEN GUIDE - EVENTYRLIGE RIDEOPPLEVELSER
Den smaragdgrønne øy - de fargerike regnbuers land. I det nordvestlige hjørnet av Irland ligger Donegal. Her viser Irland seg fra sin villeste, mest storslåtte og mest romantiske side. Den barske melankolien som preger området er uforglemmelig, og naturopplevelsen blir ikke mindre når den oppleves fra hesteryggen!
La blikket følge det særegne mønsteret i de karakteristiske steinmurene som omkranser engene, passer langs dypblå innsjøer, ri gjennom et landskap av myrlendte, sjokoladebrune åser og daler.
Nyt synet av Donegals kuperte kystlinje - steinklipper og sandstrender så langt øyet rekker.
Og gjør deg klar til et av turens absolutte høydepunkter: Du og hesten din i feiende frisk galopp på den hvite sanden. Turen går over små høydedrag, gjennom avsidesliggende fjellområder og langs brede myrer.
Ruten er lagt opp slik at du får tilfredsstilt dine ønsker om spennende opplevelser, samtidig som du har anledning til å koble av, og bare nyte tilværelsen. Et sikkert spenningsmoment er det irske været, som ofte byr på stor variasjon i løpet av en stakket dag.
Det er lett å få kontakt med irene du møter langs din vei. Det irske folk elsker sine hester, og de tar seg gjerne tid til å lytte til hva en forbipasserende rytter har å berette. Du kan se fram til stor gjestfrihet.

Donegal Trails

Meeting point for singles riders
We are offering wonderful self lead trails but it is not advisable to go alone, we prefer it if you are a minimum of 2 people, however, if a Trail is really what you would like to do we are offering you, with our help, the possibility to find a suitable companion whom you could get to know before you travel.

Riders Meeting Page

ENGELSKUNDERVISNING OG RIDNING
Ridning og engelskundervisning: Din "egen" hest og engelskundervisning - Du lærer engelsk mens du er på ferie: For 12-åringer og voksne. Irsk familieferie hos McElhill-familien I Ardmourne House: Joe, Helena, Jackie og John sørger for at du har det bra - døgnet rundt.
Joe tar deg med for å fore og stelle hesten din hver morgen.
Etter at Helena har laget en deilig irsk frokost til deg, kjører Joe deg til språkskolen i Castlederg Business Centre. Der får du fire timers engelskundervisning av godt kvalifiserte lærere.
Du blir ikke overlatt til deg selv, men blir med i en liten gruppe av andre elever.
Vi sørger for at elevene får den rette typen undervisning, på bakgrunn av hvor mye engelsk de kan fra før.
Etter skoledagen starter moroa for alvor: Da venter hesten din på deg!
.

English Language Tuition and Horseriding

RIDEUNDERVISNING FOR NYBEGYNNERE OVER 30 ÅR
Ridning er en sunn og spennende fritidsbeskjeftigelse, som du aldri blir for gammel til å lære. Selv en godt voksen nybegynner vil snart føle seg komfortabel på hesteryggen, og vil oppleve gleden ved å stelle og ri hesten.
Du blir aldri for gammel til å lære noe nytt...... Vi kan tilby deg to ukers intensiv rideundervisning - Veldig privat - Veldig rolig - på den irske landsbygda.
Undervisningen foregår enten alene med rideinstruktøren, eller i små grupper (maks. 4 personer). Vi har hester som passer ryttere på alle ferdighetsnivåer. Ved ankomst finner vi en hest som passer for deg.
Våre hester er snille å håndtere, og trygge og sikre på foten i terrenget. En av våre profesjonelle rideinstruktører vil alltid være tilgjengelig for å hjelpe deg.

Horseback Riding Lessons

ENGELSKUNDERVISNING FOR VOKSNE
Irlands vennlige folk og unike kulturelle og litterære arv, er den perfekte kombinasjon for den som vil lære mer engelsk I voksen alder.
Du kan utforske Irlands vakre landskaper, samtidig som du lærer deg språket. Du bor landlig til i Ardmourne House like utenfor Castlederg i Tyrone fylke.
Familien McElhill, som eier huset, sørger for at du få alle måltider. Du får ditt eget rom med bad, og tilgang til salong, spisestue og spillerom. Ved vår språkskole vil du få lære engelsk konversering/flytende språkføring og forretningsengelsk/Cambridge nivå 1.
Våre erfarne og høyt kvalifiserte lærere, har undervist i engelsk som fremmedspråk i mange år. De har alle gjennomført International Studies og Communications Studies, og samtlige har TEFL-sertifikat.
Dagen starter med tre intensive undervisningstimer. Deretter følger en times lunsj. Etter lunsj får du en times leksjon alene med læreren. Så går turen tilbake til Ardmourne House.
Deretter er det opp til deg hvilke fritidssysler du ønsker å beskjeftige deg med - turgåing, sykling eller ridning - i landlige, naturskjønne omgivelser. Det er også mulig å få til en tur på golfbanen under oppholdet..

English Tuition for Adults

Tilman and Colette Anhold
Horse Holiday Farm Ltd.
Grange
County Sligo
Ireland

Telephone : (071) 9166152
Fax : (071) 9166400

From Europe and the UK:
Telephone : 00 353 71 9166152
Fax : 00 353 71 9166400

From the USA:
Telephone : 011 353 71 9166152
Fax : 011 353 71 9166400

Email : info@horseholidays.ie


Privacy Statement Cookie Policy
Internet Service: www.cara-marketing.de