Adventure on Horseback - Horse Riding Holidays (Vacations)
HORSE HOLIDAY FARM

Loma hevosen selässä
Seikkailu hevosen selässä: Aktiivisia ratsastuslomia
Ratsastusta merenrannalla
Opastamattomat ratsastusretket: Donegal-reitti ja Sligo-reitti
Ratsastuksen opetusta yli 30-vuotiaille aloittelijoille
Englannin kielen opetusta ja ratsastusta
Englannin opetusta aikuisille

Opening Dates for 2019 Season:
02 May - 17 October 2019 (High Season 13 July – 24 August 2019)
Closed 04 July – 11 July 2019
Our arrival days are: Thursday or Saturday (10:00 a.m.)


Ratsastusta merenrannalla
Horse Holiday Farm -hevostilalta voit lähteä ratsastamaan pitkin hiekkarantoja kumpaan suuntaan tahansa kilometrikaupalla. Täällä voit ratsastaa upeilla hiekkarannoilla ja pitkin kapeita maastopolkuja.Saat oman hevosen koko lomasi ajaksi, joten voit ratsastaa joka päivä juuri niin paljon kuin haluat. Lomastasi muodostuu unohtumaton, olitpa matkalla yksin tai ryhmän mukana. Lomapäiviisi mahtuu paljon seikkailua, hauskaa ajanviettoa ja kiireetöntä rentoutumista.

Riding by the Sea

Donegal-reitti - opastamaton ratsastusretki - seikkailu hevosen selässä
Smaragdinvihreä saari - värikkäiden sateenkaarien maa. Irlannin läntinen kolkka: Donegal ja koko Irlannin jylhimmät luonnonkauniit maisemat. Niiden ankara sielukkuus on unohtumaton kokemus! Horse Holiday Farm -hevostilalta alkavan retken aikana ratsastajat tutustuvat tähän seutuun ja sen kauneuteen.
Tarkkaile vihreitä niittyjä reunustavien harmaiden kiviaitojen kuviointia, nauti tummansinisistä järvistä, ratsasta pitkin mäkiä ja laaksoja sekä tummanruskeana kohoavan suomaan poikki. Ratsasta jylhän merenrannan viertä, ylös jyrkkiä rantakallioita ja pitkin hiekkarantoja, jotka ulottuvat silmänkantamattomiin.
Matkan unohtumaton kohokohta: täyttää laukkaa pitkin valkoisena hohtavaa hiekkarantaa.Ratsastusreittimme vie sinut mäennyppylöille, kaukaisille vuorille ja laajojen suoalueiden halki. Nämä ratsastusreitit ovat mielenkiintoisia ja rentouttavia joka säällä, niin sateessa, tuulessa kuin auringonpaisteessakin.
Irlannin ilmasto on yllätyksiä täynnä, päivän mittaan voi sään suhteen tapahtua mitä tahansa.
Irlannissa paikallisten asukkaiden kanssa on helppo päästä juttuun, ihmiset ovat avoimia ja erittäin ystävällisiä.
Irlantilaiset rakastavat hevosia ja he kuuntelevat mielellään matkailijan kertomuksia. Tulet varmasti iloitsemaan irlantilaisesta vieraanvaraisuudesta.

Donegal Trails

Meeting point for singles riders
We are offering wonderful self lead trails but it is not advisable to go alone, we prefer it if you are a minimum of 2 people, however, if a Trail is really what you would like to do we are offering you, with our help, the possibility to find a suitable companion whom you could get to know before you travel.

Riders Meeting Page

Englannin kielen opetusta ja ratsastusta
Ratsastusta ja englannin kielen opetusta: Saat "oman" hevosen ja englannin tunteja - opi englannin kieltä lomasi aikana: 12 vuotta täyttäneille nuorille ja aikuisille.
Irlantilainen perheloma McElhillin perheen luona Ardmourne Housessa: Joe, Helena, Jackie ja John huolehtivat sinusta kellon ympäri.Joe varmistaa, että sinä ruokit ja hoidat hevosesi joka aamu.
Syötyäsi Helenan valmistaman maukkaan irlantilaisen aamiaisen Joe kuljettaa sinut Castlederg Business Centressä sijaitsevaan kielikouluun, missä opettajan pätevyyden saaneet opettajat opettavat sinulle englantia noin neljän tunnin ajan.
Et joudu olemaan yksin - mutta ryhmät ovat hyvin pieniä. Me varmistamme, että kaikki kielenopiskelijat saavat juuri sellaista opetusta kuin he omien taitojensa pohjalta tarvitsevat. Ahkeran opiskelun jälkeen alkaakin huvittelu: Oma hevosesi odottaa sinua.

English Language Tuition and Horseriding

Ratsastuksen opetusta yli 30-vuotiaille aloittelijoille Ratsastus on terveellinen harrastus.
Kukaan ei ole koskaan liian vanha oppimaan. Jopa vanhemmat ratsastuksen aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun ja toteavat tyydytyksellä edistyneensä taidoissa, joita ratsastukseen ja hevosesta huolehtimiseen tarvitaan. Ihminen ei ole koskaan liian vanha oppiakseen jotain uutta...Me tarjoamme kaksi viikkoa kestäviä ratsastuksen tehokursseja - yksityisopetusta - rauhallisessa ympäristössä - Irlannin maaseudulla.
Opetus on yleensä henkilökohtaista ja ryhmät ovat erittäin pieniä (korkeintaan 4 henkeä).Meillä on sopivat hevoset kaikentasoisille ratsastajille.
Saapuessanne kurssille me valitsemme teille sopivan hevosen. Kaikki hevosemme ovat hyvin koulutettuja, kokeneita ja erittäin vakaita. Teille osoitetaan hevonen, joka on turvallinen ja rauhallinen kaikissa tilanteissa.
Yksi meidän ammattipätevyyden omaavista ratsastuksen opettajistamme tulee olemaan kanssanne koko lomanne ajan.

Horseback Riding Lessons

Englannin opetusta aikuisille
Irlannin ystävälliset ihmiset ja ainutlaatuinen kulttuuriperinne ja kirjallisuus tarjoavat täydelliset puitteet englannin kielen opiskelulle.Samalla voit tutustua Irlannin kauniiseen maaseutuun.Majoitus ja täysihoito Ardmourne Housessa, McElhillin perheen rauhallisessa maatalossa, joka sijaitsee lähellä Castledergiä, Tyronen maakunnassa.
Talossa on kylpyhuoneilla varustetut makuuhuoneet sekä oleskeluhuone, ruokasali ja pelihuone vieraiden käyttöön.Kielikoulumme täyttää kaikki englannin kieltä opiskelevan tarpeet aina keskustelutunneista liikekieleen ja Cambridge-kielikokeen tasolle I saakka.
Koulumme kokeneet ja koulutetut opettajat ovat opettaneet englantia vieraana kielenä useiden vuosien ajan. Heillä on virallinen TEFL-pätevyys opettajana ja he ovat suorittaneet kansainvälistä tietoisuutta ja kanssakäymistä koskevia tutkintoja. Kolme tuntia teho-opetusta aamulla. Sen jälkeen tunnin mittainen tauko ja kevyt lounas. Lounaan jälkeen tunti yksityisopetusta. Opiskelun päätteeksi kuljetus takaisin Ardmourne Houseen.
Sitten onkin aika rentoutua esimerkiksi lähtemällä kävelylle, pyöräilemään tai ratsastamaan metsäisille poluille tai hiljaisille kyläteille.

English Tuition for Adults

Tilman and Colette Anhold
Horse Holiday Farm Ltd.
Grange
County Sligo
Ireland

Telephone : (071) 9166152
Fax : (071) 9166400

From Europe and the UK:
Telephone : 00 353 71 9166152
Fax : 00 353 71 9166400

From the USA:
Telephone : 011 353 71 9166152
Fax : 011 353 71 9166400

Email : info@horseholidays.ie


Privacy Statement Cookie Policy
Internet Service: www.cara-marketing.de