Adventure on Horseback - Horse Riding Holidays (Vacations)
HORSE HOLIDAY FARM

Rideferier Irland
Oplevelser på hesteryg: aktivitetsferie på hesteryg
Ridning ved havet, uledsaget tur ad riderute: Donegal Trail og Sligo Trail
Ridetimer for begyndere over 30
Engelskundervisning og ridning - engelskundervisning for voksne


Opening Dates for 2019 Season:
02 May - 17 October 2019 (High Season 13 July – 24 August 2019)
Closed 04 July – 11 July 2019'
Our arrival days are: Thursday or Saturday (10:00 a.m.)


Ridning ved havet
Fra Horse Holiday Farm kan du ride både til venstre og til højre ad kilometerlange sandstrande. Du kan ride langs de smukke sandstrande og små rideruter inde i landet. Du har hesten i hele ferien, så du kan ride, som det passer dig hver dag. Du får en uforglemmelig ferie med masser af oplevelser, sjov og afslapning, uanset om du rejser alene eller med et selskab.

Riding by the Sea

Donegal Trail - uledsaget tur ad riderute - oplevelser på hesteryg
Emerald Isle - stedet med de farvestrålende regnbuer. Donegal ligger i det nordvestlige hjørne af Irland og er det vildeste og mest romantiske county i Irland. Den strenge melankoli er uforglemmelig! Du starter fra Horse Holiday Farm og oplever denne region i al sin skønhed.
Kig på mønsteret på de grå stenmure omkring de grønne enge, rid forbi mørkeblå søer, forbi sumpede bakker og dale og over chokoladebrunt marskland. Rid langs den forrevne kyst, klipper og kilometerlange sandstrande, der strækker sig ud i horisonten. Et uforglemmeligt højdepunkt er en tordnende galop over det hvide sand.
Vores rute fører over lave bakker, gennem fjerntliggende bjergområder og over store moseområder. De er spændende og afslappende i al slags vejr, regn, blæst eller sol. Alt kan ske. Det irske vejr er fuld af overraskelser.
Det er nemt at komme i kontakt med de lokale i Irland. Folk er imødekommende og meget venlige. Irerne elsker heste, og de kan lide at lytte til de historier, deres gæster fortæller. Du vil nyde deres gæstfrihed.

Donegal Trails

Meeting point for singles riders
We are offering wonderful self lead trails but it is not advisable to go alone, we prefer it if you are a minimum of 2 people, however, if a Trail is really what you would like to do we are offering you, with our help, the possibility to find a suitable companion whom you could get to know before you travel.

Riders Meeting Page

Engelskundervisning og ridning
Ridning og engelskundervisning: din "egen" hest og engelsktimer - lær engelsk på ferien: for børn over 12 og voksne. Irsk familieferie med familien McElhill i Ardmourne House: Joe, Helena, Jackie og John sørger for jer - døgnet rundt. Joe sørger for, at du fodrer og strigler din hest hver morgen.
Efter Helenas superlækre irske morgenmad kører Joe dig til ind sprogskolen i Castlederg Business Centre, hvor dygtige lærere underviser i engelsk i ca. fire timer. Du er ikke alene - holdene er meget små.
Vi sørger for, at eleverne, som er opdelt efter, hvad de kan, får netop den undervisning, de har behov for. Og når arbejdet er overstået, starter det sjove: din hest venter på dig.

English Language Tuition and Horseriding

Rideundervisning for begyndere over 30 Ridning er en sund fritidsfornøjelse, man aldrig bliver for gammel til at lære. Selv de ikke helt unge begyndere slapper hurtigt af og kan lide fornemmelsen af, at man har opnået noget, og den tilfredsstillelse, der er ved at lære at passe og ride en hest. Man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt. Vi kan tilbyde to ugers intensiv rideundervisning - meget privat - meget roligt - på landet i Irland.
Undervisningen er generelt med en lærer pr. elev og i meget små grupper (maks. 4 personer).
Vi har heste til ryttere på alle niveauer. Vi finder heste til hver rytter ved ankomsten. Hestene er velopdragne og sikre på benene. Du får en hest som på alle måder er rolig og sikker. En af vores professionelle ridelærere er med under hele dit ophold.

Horseback Riding Lessons

Engelskundervisning for voksne
Irlands venlige befolkning og unikke kulturarv og litteratur er det perfekte sted at lære engelsk. Du kan udforske Irlands smukke landskaber med English Language Training. Overnatning og helpension på Ardmourne House, McElhill-familiens rolige landsted uden for Castlederg, Co. Tyrone, med værelser med eget bad og toilet, gæstestue, spisesal og hobbyrum. Vores sprogskole kan klare alt med hensyn til engelsk konversation/talefærdighed og forretningsengelsk/Cambridge niveau I.
Vores dygtige og erfarne lærere har undervist i engelsk som fremmedsprog i mange år. De er uddannet i internationale studier og kommunikation og har diplom i undervisning i engelsk som fremmedsprog (TEFL).
Der er tre timers intensiv sprogundervisning om formiddagen. Der er en times pause, hvor der serveres en let frokost. Efter frokost er der undervisning med en lærer pr. elev. Returtransfer til Ardmourne House.
Nu er det tid til lidt afslapning med gåture, cykelture eller ridning ad skovstier eller små stille veje.

English Tuition for Adults

Tilman and Colette Anhold
Horse Holiday Farm Ltd.
Grange
County Sligo
Ireland

Telephone : (071) 9166152
Fax : (071) 9166400

From Europe and the UK:
Telephone : 00 353 71 9166152
Fax : 00 353 71 9166400

From the USA:
Telephone : 011 353 71 9166152
Fax : 011 353 71 9166400

Email : info@horseholidays.ie


Privacy Statement Cookie Policy
Internet Service: www.cara-marketing.de